Cartof umplut cu cârnat prajit

Posted by Mos Craciun on Nov 11, 2011 in REŢETE DE SĂRBĂTORI |

Share This:

Cartof umplut cu cârnat prajit

Ingrediente:

2 cartofi mari
2 cirnati
2 felii de brinza (topita sau cascaval sau ce vrea fiecare …)
optional morcovi
sare, ulei

Preparare:

Se curata cartofii de coaja, se gauresc si se face un tunel prin ei cit sa intre cirnatul. Se pun cartofii la fiert in apa sau la abur pe cosuletul special pt abur, timp de 10 minute; se  fierbe si morcovul odata cu ei. in timp ce cartofii fierb se prajesc cirnatii in tigaie: intepati se pun in tigaia cu 1 deget de apa, cind scade apa se pune putin ulei si se prajesc in sosul lor pina se rumenesc. Se scot cartofii si se introduce cirnatul, apoi se pun niste feliute de morcov pe cartofi si cite o feliuta de brinza; se introduce si la cuptor cit sa se topeasca brinza si se serveste cu salata.

Tags: , ,

Reply

Copyright © 2017 Moş Crăciun Un produs Antena Dambovita