Friptura taraneasca de porc

Posted by Mos Craciun on Nov 11, 2011 in REŢETE DE SĂRBĂTORI |

Share This:

Friptura taraneasca de porc

Ingrediente: 4 felii muschi de porc, 1 catel de usturoi, 3 linguri ulei, 1 lingura patrunjel tocat, 2 lingurite mustar, sare, piper, 1 lingura de untura.

Preparare: Se infierbanta intr-o cratita untura cu cele 4 felii de carne. Nu se acopera cratita. Se lasa sa se rumeneasca timp de 12 minute pe fiecare parte, se reduce focul si se mai lasa sa clocoteasca incet cam 20 minute. Intr-o farfurie incalzita cu ulei se taie marunt usturoiul, apoi se amesteca cu mustarul, sare, piper si patrunjelul tocat. Se toarna sosul in farfurie, se aseaza muschiul si se intoarce in sos; se tine farfuria la cald pe aragaz. Se scoate grasimea din cratita, se toarna vreo 3-4 linguri de apa calda, apoi se pune peste carne.

Tags: , ,

Reply

Copyright © 2017 Moş Crăciun Un produs Antena Dambovita